Yeni Gelen Durum
ruh hali seçilmemiş Bugünün Ruh Hali
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 1 Katılım Tarihi: 13.08.09
Merhaba,
Benim eşim 1,5 yıldır akciğer kanseri ile savaşıyor.5 yıl önce babam gırtlak kanserinden tedavi oldu,tedavi sürecinde hep yanındaydım süreç sizinde bildiğiniz gibi çok yıpratıcı oluyor.Çok şükür o şu anda iyi ama 1,5 yıldır eşimin çok daha üzücü olan kanseri ile savaşıyoruz.Ne yazıkkı tüm ameliyat,kemoterapi ve radyoterapiye rağmen geçen ay metastaz oldu ve omurla sağ akciğerinde de tümör saptandı.Ağrıları arttı ve morali çok bozuk.Haliyle benim de öyle.Pes etmeyi reddediyorum ama onun pes etmeye başlaması beni çok üzüyor.
Super Yönetici Durum
Meşgul Bugünün Ruh Hali Mesaj Sayısı: 224 Katılım Tarihi: 28.05.09
Hep deriz ya moral bu hastalıkta çok önemlidir diye.Ateş düştüğü yeri yakıyor malesef hep hiç kolay değil kanser hastası yakını olmak bizim için bu durum bile zorken kanser hastalarını anlamak işte o nokta hepsinden önemli.Seni yürekten anlıyorum benimde ablam hem lösemi hemde aynı zamanda meme cea ama şükürki morali yüksek anını yaşıyor geleceğini düşünmemeye çalışıyor.Allahtan ümit kesilmez tıpa güveniyorum ben bir hemşire olarak.Sende ümidini kaybetme sende anı yaşamaya çalış.Eşine yürekten şifalar diliyorum
Yeni Gelen Durum
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 7 Katılım Tarihi: 04.08.09
bahar cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.peki bu tedaviler sirasinda esinizin beslenmesine de ozel bir beslenme programi uyguladınız mi.beslenme durumu nasildi yani tedaviler esnasnda.
Yeni Gelen Durum
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 5 Katılım Tarihi: 13.04.10
merhaba çok geçmiş olsun allah hepimize şifa versin sizi çok iyi anlıyorum içimde öyle bir yangın varki anlatması çok zor ama derdi veren rabbim şifasını da verecek benim babamda akciğer kanseri ilk kemoterapiyi geçen hafta aldık yarın birinci kürün ikinci seansını alıcaz
Super Yönetici Durum
Meşgul Bugünün Ruh Hali Mesaj Sayısı: 224 Katılım Tarihi: 28.05.09
tomurcuk tarafından yazılan metin:
merhaba çok geçmiş olsun allah hepimize şifa versin sizi çok iyi anlıyorum içimde öyle bir yangın varki anlatması çok zor ama derdi veren rabbim şifasını da verecek benim babamda akciğer kanseri ilk kemoterapiyi geçen hafta aldık yarın birinci kürün ikinci seansını alıcaz
geçmiş olsun tomurcuk kemoterapi esnasındaki bakım çok önemlidir.Hayırlısyla bu dönemi stressiz atlatırsınız inşallh