Eylül 07 2010 02:44:51
Ana Menü
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 6

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 95
· En Yeni Üye: pisces
Yeni Üyeler
Üye AdıKatılım
pisces 30-08-2010
NUKTEM 29-08-2010
figen cengiz 25-08-2010
eylem14 23-08-2010
elif 17-08-2010
En Son Çevrimiçi Üyeler
HEVRA  HEVRA
  3 gün Offline  
nurannur09  nurannur09
  4 gün Offline  
pisces  pisces
  1 hafta Offline  
figen cengiz  figen cengiz
  1 hafta Offline  
nese_65  nese_65
  2 hafta Offline  
Doğumgünü Eylül Ayında
05.09 rainbow41 (38)
08.09 NUKTEM (34)
16.09 handan (33)
Durum ve Ruh Hali ©
Sadece kayıtlı üyeler içindir.
Sponsor Reklam
Türkçesi Varken
Dikkat-Türkçesi Varken
Son 24 Saatte Siteye Girenler
son 24 saat içerisinde siteye giren bulunmamakta
©
RSS Yayın
RSS - Resimler
RSS - Forumlar
RSS - Weblinkleri
RSS - Makaleler
RSS - Haberler
RSS - Programlar
Kansersiz Yaşam Elinizde
Kanser Genel Sohbet
Sohbet Odasına Git

Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
ben tülay
yalut
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-08-2009 09:24

Yeni Gelen

Durum
ruh hali seçilmemiş
Bugünün Ruh Hali
Seçilmemiş
Katılım Tarihi: 05.08.09

merhabalar sabah bilgi araştırırken gördüm sitenizi ve hemen üye oldum ben aynı zamanda ümitliyiz.com üyesiyim tülay78 olarak sizin adınızıda orda sık sık görüyorum şöyle baktımda güzel bir site olmuş elinize sağlık Smile)

HEVRA
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-08-2009 10:30
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Durum
Meşgul
Bugünün Ruh Hali

Katılım Tarihi: 28.05.09

Tülay hoşgeldin.Evet bende seni tanıyorum.Çok fazla aktif olmasamda orda hergün mutlaka sizleri takip ederim.Yeni açtım buraya biliyorsundur belki benim ablamda kanser .ihtiyacı olan insanların bulabileceği bilgilerin olduğu bir site yapmak istedim.Sevgili Serap çok zoru başardı .Ümitliyiz sitesi o kadar yürekten bir yerki Kanser hastalarını ancak Serap gibi bir kanser hastası anlayabilrdi.Anlamak tan öte sizlere can oldu.Burda onu yürekten alkışlıyorum.

Ve herzaman elimden geldiğince ümitliyiz sitesinin destekcisi olacağım.
Wink

http://www.eylul2000otogaz.com
yalut
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-08-2009 13:07

Yeni Gelen

Durum
ruh hali seçilmemiş
Bugünün Ruh Hali
Seçilmemiş

HEVRA tarafından yazılan metin:
Tülay hoşgeldin.Evet bende seni tanıyorum.Çok fazla aktif olmasamda orda hergün mutlaka sizleri takip ederim.Yeni açtım buraya biliyorsundur belki benim ablamda kanser .ihtiyacı olan insanların bulabileceği bilgilerin olduğu bir site yapmak istedim.Sevgili Serap çok zoru başardı .Ümitliyiz sitesi o kadar yürekten bir yerki Kanser hastalarını ancak Serap gibi bir kanser hastası anlayabilrdi.Anlamak tan öte sizlere can oldu.Burda onu yürekten alkışlıyorum.

Ve herzaman elimden geldiğince ümitliyiz sitesinin destekcisi olacağım.
Wink

birbirimize destek olmak asıl amaç bu illeti yenmemiz kolaylaşır ben bilmiyordum bu siteni ablan ne karseri durumu nasıl

HEVRA
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-08-2009 13:31
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Durum
Meşgul
Bugünün Ruh Hali

Katılım Tarihi: 28.05.09

Ablam 44 yaşında 38 yaşında önce lösemi oldu tam 5 yıl gecti atlattık derken 2 yılöncede meme cea oldu .Hafta sonu onu ziyarete gittim.Alışmış kanserle yaşamaya yada bize öyle görünüyor sağlıklı insanlardan hiç farkı yok onu öyle hayat dolu görünce esas benim ümidim 1 kat daha arttı.İyi şükür kema radyoterapi tedavileri bitti Arada rutin kontrolllere ve fizyoterapiste gidiyor.Herkese Allahım acil şifa versin kanser grip gibi olmuş uğramadığı yoklamdığı ev yok ama şunu görüyoruki moral çok önemli bütün hastalıkların başı stres .Kanserli hastalar kanser olduklarını unutp sıradan bir hastalık mış gibi yaşama tutunurlarsa kesinlkle ama kesinlkle grip gibi atlatabiliyorlar.Bunu başarmak zor tabiki sizler için ama üzülmek neye çareki hayatı anlık yaşamak herkes için doğru değilmi.Sitede ana sayfada bir video var bilmem seyrettinmi seyretmediysen bir bakmanı öneririm.

http://www.eylul2000otogaz.com
yalut
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05-08-2009 14:14

Yeni Gelen

Durum
ruh hali seçilmemiş
Bugünün Ruh Hali
Seçilmemiş

ablana çok geçmiş olsun maşllah diyyim bende bundan 7 yıl önce atlattım tabiki morel ve neşeyle kendimi hiç bırakmadım kanserin ilaçının başı morel çok iyi biliyorum inş.herkez bizim gibi şanslı olur bu illet kurtululr hevracım

izlemedim ama hemen bakmak istiyorum

Atlanilacak Forum:

bot
Google (0), Yahoo (0), msnbot (0),
Gelişmiş Forum Başlıkları Bulutu
Kanser ile ilgili Kitaplar, Bak Stres; Seni Yönetebilirim, Kanser ile ilgili Prof. Dr.Taviloglunun hazırladıgı videolar, Soya, meme kanseri riskini azaltıyor, Konu Yok, Meme Kanseri Nedenleri, Kanserden uzak tutacak 10 uyarı .., Kanser Tedavisinde Yeni Umutlar, Kemik kanserleri hakkında sık sorulan sorular, Çocukları domuz gribinden korumanın yolları, Kanser (Genel Bilgiler), hayata inat bir tebessümde sizden olsun, Kanseri 8 kez yendi, ÖZOFAGUS (YEMEK BORUSU) KANSERLERİ, Kolorektal kanser (Kalınbağırsak ve rektum kanseri)
Haber Başlıkları Bulutu
MEME KANSERİNDE PSİKOSOSYAL SORUNLAR, Kanserli hücreleri beyne yayan gen bulundu , Kanser Aşısı Bulundu Mu?, Yumurtalık kanserinde umut veren gelişme, Kanserin psikiyatrik yönleri (Psikoonkoloji), Kansere neden çare bulunamıyor? , Kanser tümörüne "Sihirli mermi" , Kemik İliği Naklinde Büyük Adım, Az uyumak kanser nedeni, Kansere karşı TÜRK UMUDU , Kanserin çaresi onda mı ?, Klinik çalışması yapılırsa mide kanseri tedavi edilebilecek, Kemik tümörleri tedavisindeki gelişmeler, Kanserli hücreler 'baloncuk'la vurulacak , Kanser araştırmaları kök hücreye ve aşıya odaklandı