Yeni Gelen Durum
ruh hali seçilmemiş Bugünün Ruh Hali
Seçilmemiş Mesaj Sayısı: 3 Katılım Tarihi: 05.08.09
merhabalar sabah bilgi araştırırken gördüm sitenizi ve hemen üye oldum ben aynı zamanda ümitliyiz.com üyesiyim tülay78 olarak sizin adınızıda orda sık sık görüyorum şöyle baktımda güzel bir site olmuş elinize sağlık )
Super Yönetici Durum
Meşgul Bugünün Ruh Hali Mesaj Sayısı: 224 Katılım Tarihi: 28.05.09
Tülay hoşgeldin.Evet bende seni tanıyorum.Çok fazla aktif olmasamda orda hergün mutlaka sizleri takip ederim.Yeni açtım buraya biliyorsundur belki benim ablamda kanser .ihtiyacı olan insanların bulabileceği bilgilerin olduğu bir site yapmak istedim.Sevgili Serap çok zoru başardı .Ümitliyiz sitesi o kadar yürekten bir yerki Kanser hastalarını ancak Serap gibi bir kanser hastası anlayabilrdi.Anlamak tan öte sizlere can oldu.Burda onu yürekten alkışlıyorum.
Ve herzaman elimden geldiğince ümitliyiz sitesinin destekcisi olacağım.
Yeni Gelen Durum
HEVRA tarafından yazılan metin:
Tülay hoşgeldin.Evet bende seni tanıyorum.Çok fazla aktif olmasamda orda hergün mutlaka sizleri takip ederim.Yeni açtım buraya biliyorsundur belki benim ablamda kanser .ihtiyacı olan insanların bulabileceği bilgilerin olduğu bir site yapmak istedim.Sevgili Serap çok zoru başardı .Ümitliyiz sitesi o kadar yürekten bir yerki Kanser hastalarını ancak Serap gibi bir kanser hastası anlayabilrdi.Anlamak tan öte sizlere can oldu.Burda onu yürekten alkışlıyorum.
Ve herzaman elimden geldiğince ümitliyiz sitesinin destekcisi olacağım.
birbirimize destek olmak asıl amaç bu illeti yenmemiz kolaylaşır ben bilmiyordum bu siteni ablan ne karseri durumu nasıl
Super Yönetici Durum
Meşgul Bugünün Ruh Hali Mesaj Sayısı: 224 Katılım Tarihi: 28.05.09
Ablam 44 yaşında 38 yaşında önce lösemi oldu tam 5 yıl gecti atlattık derken 2 yılöncede meme cea oldu .Hafta sonu onu ziyarete gittim.Alışmış kanserle yaşamaya yada bize öyle görünüyor sağlıklı insanlardan hiç farkı yok onu öyle hayat dolu görünce esas benim ümidim 1 kat daha arttı.İyi şükür kema radyoterapi tedavileri bitti Arada rutin kontrolllere ve fizyoterapiste gidiyor.Herkese Allahım acil şifa versin kanser grip gibi olmuş uğramadığı yoklamdığı ev yok ama şunu görüyoruki moral çok önemli bütün hastalıkların başı stres .Kanserli hastalar kanser olduklarını unutp sıradan bir hastalık mış gibi yaşama tutunurlarsa kesinlkle ama kesinlkle grip gibi atlatabiliyorlar.Bunu başarmak zor tabiki sizler için ama üzülmek neye çareki hayatı anlık yaşamak herkes için doğru değilmi.Sitede ana sayfada bir video var bilmem seyrettinmi seyretmediysen bir bakmanı öneririm.
Yeni Gelen Durum
ablana çok geçmiş olsun maşllah diyyim bende bundan 7 yıl önce atlattım tabiki morel ve neşeyle kendimi hiç bırakmadım kanserin ilaçının başı morel çok iyi biliyorum inş.herkez bizim gibi şanslı olur bu illet kurtululr hevracım